dijous, 3 de març del 2016

Tenim hort nou!!

Abans de començar...
Bones a totes!!

Aquesta entrada és per informar-vos que tenim hort nou a l'Arep!

Ens el van concedir el 29 de gener, des de l'Ajuntament de Palafrugell, per a la nova llar-residència que hem obert allà.

És una parcel·la molt gran, així que hem demanat ajuda a les companyes i companys de Barcelona, que el dimarts van venir fins aquí per donar un cop de mà. Van venir la Sofia, l'Abel, en Juan i el Roger. De l'equip Palafrugell érem: l'Albert, l'Alex, la Nury, un parell de Jordis i l'Elisa.

Amb ajuda de totes vàrem treure males herbes i vàrem passar el motocultor. Com vam treballar tant tenim els 2 compostadors a tope!!

Després vàrem portar palla seca per fer uns camins. Amb això aconseguim tres coses: per una banda no trepitjar el terra on cultivem, per altre respectar els organismes vius que viuen al sòl i també mantenir la humitat de la terra i que no creixin males herbes. (Tot això ho hem après a un curs d'horticultura ecològica).


Per finalitzar vàrem sembrar: enciam, maduixeres, col i cebes. I farem planter de síndria i meló. Ja us anirem informant de com segueixen les coses per aquí!!

Moltes gràcies a la horticultora i els horticultors barcelonins!!!

2 comentaris:

  1. Que xulo!!! M'agrada molt això dels camins!

    ResponElimina
  2. ole ole!!! quan vulgeu tornem que ens ha agradat molt!

    ResponElimina